Demonstrație de produse Planeta Jucarii

2021


Dragă Partener!

Vă invităm la prezentarea jucăriilor noastre de toamnă, care va avea loc în perioada 04-05. Noiembrie, între orele 09:00 și 17:00, în showroom-ul nostru (Budapesta) sau online prin Google Meet. În timpul prezentării veți face cunoștință cu mărcile noastre și cu cele mai noi produse ale acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a ne anunța în ce zi și la ce oră doriți să ne vizitați. Este important să indicați data și ora exactă, astfel încât să ne putem pregăti pentru vizita dumneavoastră.

Vă așteptăm cu nerăbdare!
Echipa Planeta Jucarii
www.planetajucarii.ro

 

Vă prezentăm mărcile noastre:


Jabadabado este o companie suedeză care produce jucării din lemn, mobilier și decorațiuni pentru grădinițe și pentru camere de copii. Designul scandinav este combinat cu motive unice și culori contemporane. Produsele lor distractive, de înaltă calitate ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor și au un mare impact asupra dezvoltării imaginației lor, aducând fericire în lumea lor magică.

Marca daneză Magni asigură -  într-un mod jucăuș -  dezvoltarea copiilor, oferind jucării excelente din lemn și o gamă largă de produse. Echipa Magni pune un mare accent pe calitatea produselor, aceasta fiind principala lor marcă. Membrii echipei sunt implicati  în toate procesele: dezvoltarea conceptului, producție, marketing și vânzări. Scopul lor este de a oferi produse de calitate care îndeplinesc sau depășesc toate standardele de siguranță și durabilitate.

Înființată în 1994, CreaLign’este specializată în seturi de vopsele pentru pictura cu degetele, seturi de tipărit basm și creatori de imagini cu mozaic. Folosind produsele producătorului francez copii mai mari pot învăța un stil special de pictură, arta picturii cu puncte, și pot face modele 3D. Băieții pot construi mașini de curse, camioane și avioane din carton colorabil. Pentru toate acestea producătorul oferă ustensile și materiale de calitate.

Avenir Kids produce jocuri incitante creative și de dezvoltare care vor vrăji fiecare copil. Produsele fabricate din materiale de calitate  cu ilustrații minunate atât pentru fetițe cât și pentru băieți, oferă o distractie instructiva la un preț accesibil! Coloranți de catifea, crete 3 în 1, plușe de cusut, imagini cu pixeli, creatori de imagini din fire, imagini prin zgâriere (Scratch Art) și o mulțime de jocuri interesante și captivante!

 

 

Sycomore este o companie care produce, în principal, jucării creative, de dezvoltare a abilităților. A intrat pe piața europeană în 1987.  Este specializată în fabricarea de sclipici, nisip și caricaturi, precum și în Fashion Boxes și Lovely Boxes, care pot fi folosite pentru a realiza pandantive speciale, bijuterii, brelocuri, pompoane și multe alte obiecte creative. În plus, gama include, de asemenea, pliere de hârtie origami, păpuși de hârtie speciale, autocolante pentru dezvoltatori și o selecție largă de filme Stick 'n Fun. Toate sunt concepute cu modele frumoase și realizate cu materiale de înaltă calitate.