PENTRU COMERCIANȚI

Magazinul de jucării Planeta Jucarii a fost înființat ca o afacere de familie. În prezent, pe lângă magazinul nostru online, avem magazine în Budapesta, în districtele 2 și 3. Atunci când selectăm propriile jucării de import și export, am încercat să ne asigurăm că rafturile noastre sunt pline de produse de calitate care dezvoltă abilitățile copiilor și îi ajută să învețe despre ei înșiși și despre lume, oferindu-le în același timp o experiență distractivă. Filozofia noastră este de a oferi jucării care răspund nevoilor părinților și bunicilor și ne extindem constant gama.

Mărcile noastre proprii devin din ce în ce mai populare și sunt acum disponibile în România.

 

Dacă doriți să fiți distribuitorul nostru:
 
1. Vă rugăm să introduceți datele dvs. în interfața de ÎNREGISTRARE a webshop-ului în calitate de companie.
2. Și să trimiteți un e-mail la info@planetajucarii.ro cu privire la solicitarea dvs. de distribuitor.
3. Înregistrarea dvs. va fi activată în termen de 1 zile, despre care vă vom notifica prin e-mail. 
 

 

Dacă aveți întrebări, contactați direct echipa noastră de vânzări, care va fi bucuroasă să vă ajute:

Balázs Kálnai | +36 30 163 2195 | kalnai.balazs@jatekbolygo.hu


Mărcile noastre:

Jabadabado este o companie suedeză care produce jucării din lemn, mobilier și decorațiuni pentru grădinițe și pentru camere de copii. Designul scandinav este combinat cu motive unice și culori contemporane. Produsele lor distractive, de înaltă calitate ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor și au un mare impact asupra dezvoltării imaginației lor, aducând fericire în lumea lor magică.

 

Avenir Kids produce jocuri incitante creative și de dezvoltare care vor vrăji fiecare copil. Produsele fabricate din materiale de calitate  cu ilustrații minunate atât pentru fetițe cât și pentru băieți, oferă o distractie instructiva la un preț accesibil! Coloranți de catifea, crete 3 în 1, plușe de cusut, imagini cu pixeli, creatori de imagini din fire, imagini prin zgâriere (Scratch Art) și o mulțime de jocuri interesante și captivante!

 

Marca daneză Magni asigură -  într-un mod jucăuș -  dezvoltarea copiilor, oferind jucării excelente din lemn și o gamă largă de produse. Echipa Magni pune un mare accent pe calitatea produselor, aceasta fiind principala lor marcă. Membrii echipei sunt implicati  în toate procesele: dezvoltarea conceptului, producție, marketing și vânzări. Scopul lor este de a oferi produse de calitate care îndeplinesc sau depășesc toate standardele de siguranță și durabilitate.

 

Înființată în 1994, CreaLign’este specializată în seturi de vopsele pentru pictura cu degetele, seturi de tipărit basm și creatori de imagini cu mozaic. Folosind produsele producătorului francez copii mai mari pot învăța un stil special de pictură, arta picturii cu puncte, și pot face modele 3D. Băieții pot construi mașini de curse, camioane și avioane din carton colorabil. Pentru toate acestea producătorul oferă ustensile și materiale de calitate.

 

Showroom-ul nostru din Budapesta:

 

paypal